Over ons

Werkwijze

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Kastanjehoeve!

In ons centrum wordt een moderne en kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een complete scala aan tandheelkudige disciplines: van algemene tandheelkunde en mondhygiëne voor het hele gezin tot specialisaties zoals orthodontie (beugels) voor kinderen en volwassenen, implantaten, esthetische en cosmetische tandheelkunde, kronen, bruggen, protheses en nog meer.

Om dit mogelijk te maken werken in ons centrum enthousiaste en deskundige professionals en specialisten en is toptechnologie aanwezig die niet overal voorhanden is, zoals 3D rontgen, Cad/Cam vervaardigen van kronen en facings (CEREC), behandelmicroscoop voor wortelkanaalbehandelingen en nog meer.

Aandacht voor u als onze cliënt staat centraal. Wij nemen de tijd voor u, wij luisteren naar uw behoeftes en wensen en bespreken met u uw behandelplan. Wij proberen er altijd zo veel mogelijk voor te zorgen dat u iedere keer door dezelfde mensen behandeld wordt. Ingewikkelde behandelingen worden wel door gespecialiseerde teamleden uitgevoerd.

 

 

Periodieke controle en mondhygiene

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle.

Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen
  • de kosten van de behandelingen
  • alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen en uitgebreide behandelingen

Alle specialismes zijn in huis aanwezig

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over het behandelplan, het proces en de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Met een breed scala aan specialisten in ons team kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden op elk gebied van tandheelkunde. Zo kunt u bij ons terecht voor implantologie, beugels, endodontologie, kroon- en brugwerk, protheses en nog meer. U wordt in uw eigen vertrouwde omgeving behandeld, en hoef niet zelf op zoek te gaan naar een specialist.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in ons systeem. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar u of een andere behandelaar.

De tandarts die samen met u werkt aan een gezond en mooi gebit

Ons team bestaat tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een endodontoloog en tandprotheticus en behandelt in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht.

Contact opnemen