Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor een reguliere tandheelkunde, maar ook voor orthodontie (beugels) voor kinderen en volwassenen, implantaten, esthetische tandheelkunde, kronen, bruggen, klikgebit (prothese op implantaten) en nog meer. Wij hebben ook veel ervaring met angstige patiënten.

Behandelingen

Mondzorg en orthodontie

In ons Tandheelkundig Centrum in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht wordt gestreefd naar hoge kwaliteit.

Om dit mogelijk te maken is in ons centrum toptechnologie aanwezig die nog niet in andere praktijken voorhanden is zoals: 3D Röntgen (Morita Conebeam CT), Cad/Cam vervaardigen van kronen, inlay's en onlay's (Cerec), Behandelmicroscoop, Endodontologie en Orthodontie.

Ons team van tandheelkundige specialisten bestaat onder andere uit:

  • Tandartsen
  • Endodontoloog
  • Implantoloog
  • Orthodontist
  • Tandprotheticus
  • Mondhygiënisten
  • Preventieassistenten

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. U kunt door ons worden verwezen naar andere praktijken voor bijvoorbeeld Kaakchirurgie.

Maak kennis met onze mondzorg en orthodontie specialisten. Onze tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten werken samen met u aan een mooi gebit en behandelen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht.

Meer behandelingen

Onze tandartspraktijk levert al jaren hoog kwalitatieve zorg aan patiënten vanuit Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving en is ook makkelijk bereikbaar vanuit Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht en Alblasserdam.

De tandarts die samen met u werkt aan een gezond en mooi gebit

Ons team bestaat tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een endodontoloog en tandprotheticus en behandelt in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht.

Contact opnemen