Behandelingen

Orthodontie / Beugel

Orthodontie / Beugel

Orthodontie (beugel) helpt een beet te optimaliseren, een verkeerde stand van de kaak te verbeteren of gewoon scheve tanden recht te zetten.

Een recht gebit ziet er natuurlijk mooier uit, is beter te verzorgen en u kunt er beter mee kauwen. Orthodontische behandelingen kunnen zowel bij kinderen als bij volwassenen worden gedaan.

Wij werken met verschillende methodes, "gewone" beugels, maar ook Invisaligh (een beugel-behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners-beugels) behoren tot de mogelijkheden.

In onze praktijk kan tandarts O. Hess een breed spectrum aan orthodontische behandelingen uitvoeren met behulp van de meest moderne technieken. Hiervoor heeft hij een aanvullende tweejarige orthodontie opleiding afgerond in het kader van Progressive Orthodontic Seminars. Het voordeel voor u als patiënt is een vertrouwde omgeving en een beperkte reistijd. Ingewikkelde orthodontische afwijkingen worden naar een orthodontist doorverwezen.

De tandarts die samen met u werkt aan een gezond en mooi gebit

Ons team bestaat tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een endodontoloog en tandprotheticus en behandelt in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht.

Contact opnemen