Behandelingen

Implantologie

Implantaten

Een implantaat is te vergelijken is met een kunstwortel welke op de plaats gezet kan worden van een wortel van de tand of kies die verloren is gegaan.

Het implantaat vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of een kunstgebit.

Deze techniek heeft zichzelf voldoende bewezen en is een prima aanvulling op de gangbare behandelingen.

Het plaatsen van implantaten in onze praktijk wordt uitgevoerd door tandarts O.G.Hess die daarvoor speciale opleidingen heeft gevolgd en jarenlange ervaring heeft. Er wordt gewerkt met het Camlogsysteem. Implantaten worden -onder plaatselijke verdoving- in de kaak geplaatst. De behandeling geeft weinig ongemaak. Implanteren is geen haastwerk, u wordt in alle rust in uw eigen vertrouwde omgeving behandeld. 

In een adviesgesprek kunt u samen met de tandarts de mogelijkheden bespreken. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

 

De tandarts die samen met u werkt aan een gezond en mooi gebit

Ons team bestaat tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een endodontoloog en tandprotheticus en behandelt in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Zwijndrecht.

Contact opnemen