Nieuws over uw afspraken

Beste patiënt,
We kunnen u mededelen dat de overkoepelende mondzorg organisaties, het KNMT en het ANT, besloten hebben dat wij per 20 april 2020 onder bepaalde voorwaarden de deuren weer mogen open voor reguliere tandheelkundige zorg.

Welke voorwaarden gelden er voor u?
Aan de hand van de huidige richtlijnen van het RIVM kan er onderscheid gemaakt worden tussen patiënten. Patiënten zonder CO-VID 19 klachten kunnen weer komen voor reguliere tandheelkundige behandelingen. Houd u alstublieft rekening met het volgende:

– Komt u alstublieft zoveel mogelijk alleen naar de praktijk, zonder onnodige begeleiding.
– Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, ook in de wachtkamer. Indien dit niet mogelijk is zijn wij genoodzaakt een deurbeleid te hanteren.
– Wij vragen u bij binnenkomst u handen te desinfecteren met onze middelen in de praktijk.
– Wij geven geen handen.
– Indien u een recept of verwijzing krijgt, en het is mogelijk voor u, mailen wij deze digitaal.

Heeft u klachten, neem dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de praktijk. U bent van harte welkom om een afspraak voor periodieke controle in te plannen. Over de afspraken voor vullingen, wortelkanaalbehandeling en kronen nemen wij zelf contact met u op. We willen u graag zo snel mogelijk helpen om ergere problemen te voorkomen.

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een chronische aandoening of een aandoening waardoor uw afweer verlaagd is? Dan moeten we helaas de reguliere tandheelkundige behandelingen uitstellen. U kunt wel gebruik maken van onze spoedzorg bij pijnklachten zoals:

– Pijn.
– Uitgevallen of afgebroken restauraties.
– Afgebroken gebitselementen.
– Prothese problemen.
– Ernstige tandvlees infecties.
– Scherpe randen, die pijn en/of beschadiging van de tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben.
– Complicaties na eerdere chirurgische ingrepen.

Heeft u symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademhalen en/of koorts (>38 graden)? Of heeft u gezinsleden / huisgenoten met deze klachten? Dan kunnen we u helaas niet behandelen. Mocht het zo zijn dat u spoedzorg nodig heeft, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Dan helpen wij u verder naar de juiste instantie.
Mochten er vragen zijn, dan kunt u ons mailen en bellen. We hopen u allen gezond terug te zien in onze praktijk.

@:info@kastanjehoeve.com
Tel.:078-6840950

Met vriendelijke groet,
Team Tandartspraktijk Kastanjehoeve.

Publicatiedatum: 16-04-2020


« Terug naar het overzicht